Повозрасна жена настрада настрада во тепачка на булерварот „Борис Трајковски“ во Кисела Вода.

Видео од тепачката е објавено на социјалните мрежи. На него се гледа како маж прво ја турка жената, а потоа почнува да брка помладо лице со цел да се пресмета и со него. Случајни минувачи дотрчаа за да и помогнат на жената која падна пред едно од возилата.