Бисерите и вицови на сметка на Власите продолжуваат, милиони различни вицови имаа во таа категорија, но и едно до овој момент видео, кое ретко кој го има видено.

Како Влав подготвува доручек, па дури за двајца?“

Ако ова прашање до овој момент не ви беше одговорено, ви препорачуваме да го погледнете видеото подолу, по што ќе ви стане познато.

Нема што, објаснето сликовито до максимум, па и повеќе од тоа.