Нема причина за несигурност

Секоја жена има дел од телото што би сакала да го промени.

Малку пополните главно се срамат од прекумерната тежина.

Особено во делот на половината.

Дури и оние кои се сметаат за потенки, често имаат недостаток на самодоверба кога станува збор за стомакот.

Тие го вовлекуваат кога се фотографираат и не дишат неколку секунди, а кога треба да се соблечат пред партнерот, дури тогаш започнуваат проблемите.

Го исклучуваат светлото и избегнуваат пози во кои стомакот доаѓа до израз.

Сепак, истражувањето спроведено на една страница покажа сосема спротивни ситуации.

Мажите всушност го сакаат стомакот на жената и сметаат дека е многу секси затоа што навистина не сакаат комплетно извајана фигура.

Значи, тие не сакаат девојки со совршен конфекциски број, или сè да е „под конецот“.

И, затоа, дишете, и во крајна линија, станете свесни дека тој е со вас токму затоа што сте тоа што сте.