Колку чинат BMW маиците на Зоран и Зорица Заеви?

По изборите, претседател на СДСМ Зоран Заев и неговата сопруга Зорица заминаа на одмор во Преспа. Медимумите веќе објавија дека таму уживаат на македонски начин, со традиционални јадења, дури и самиот Заев на неговиот официјален Фејсбук профил објави:

Деталите го привлекуваат вниманието, а за маиците кои ги носеа Заев и сопругата се зборуваше доста. Колку чинат и какви се сите читајте на Машки магазин