Овој хербален лек ги комбинира корисните својства на вашиот омилен лук и црвено вино.
Добиената смеса може да спречи многу болести, ја прочистува крвта, го зајакнува имунолошкиот систем, го отстранува лошиот холестерол, го подобрува кардиоваскуларниот систем, го отстранува вишокот сол во организмот, ја зголемува издржливоста, дава енергија и се бори со инфекциите.
Лук и вино – комбинација што убива настинка! Пред сè, овој лек има силни својства во борбата против разни видови рак.
Лекарите го кријат решението за простатитисот поради своите работни места.
Лекарите го кријат решението за простатитисот поради своите работни места.
Лесно е да се реши проблемот со дијабетесот. Потребно е само да…
Лесно е да се реши проблемот со дијабетесот. Потребно е само да…
Еве што ви треба:
Подготовка:
Излупете лук и измешајте го во стаклена тегла со половина литар вино. Препорачуваме користење лук продаден од баби наместо кинески лук продаден од супермаркети.
Кинескиот лук има ниски терапевтски својства. Исто така, можете да го намалите лукот на половина, во тој вид тој ќе се впива многу подобро, а и ефектот од поставувањето ќе биде многу помоќен. На овој начин, вкусот на поставувањето ќе биде доста специфичен.