Очигледно од ден за ден го достигнуваме дното во Македонија, и покрај што овој битолчанец вози со технички неисправно возило, не може да размисли дека вакви прекршоци во сообраќајот можат да го чинат на некој човечки живот.

Во продолжение погледнете за што станува збор:

Shilomagazine.com.au