Веќе една деценија се во брак. Таа има 29, а тој 50 години. Заедно се од нејзината 18-та година.Таа никогаш не била со друг маж, а сега тој предлага експериментален…

„На почетокот, нашиот однос беше прекрасен, но, како што поминуваше времето, стана сè поладен. За повторно да ги ‘зачини’ работите, ми рече да размислам за експериментален“, вели Тијана О. од Франфкурт.

Ова ме загрижи бидејќи го сфатив како трик за да се ослободи од мене. Никогаш не сум го изневерила.

Имено, неодамна кога бевме во кревет, ми рече дека ако не спијам со други мажи, ќе престане да води љубов со мене.

Во моментот го прифатив неговиот предлог, мислејќи дека се шегува, но подоцна ми напомена дека е сериозен“, вели загрижената Тијана.

„Што да правам? Дали да го прифатам или да го одбијам предлогот? Ако го одбијам, каква причина да му дадам?“, прашала на социјалната мрежа Редит, пренесува „Mirror“.

Извор: mirror.co.uk