На ТикТок, Кери споделила приказни за нејзината „свекрва од пеколот“ која се обидела да оди на меден месец со неа и нејзиниот сопруг. Но, тоа не е сè, таа направила и други трикови.– Вие навистина сте немале „свекрва од пеколот“ ако не се мешала во вашата врска пред, за време и по свадбата. Со сопругот решивме да направиме мала венчавка бидејќи и двајцата веќе бевме во брак. Само ние и сведоците, но таа сакаше голема венчавка – вели Кери.Таа тврди дека нејзината свекрва целосно го избришала неговиот прв брак од сеќавањето.– И тогаш продолжи да ме лаже, па ми рече дека нејзиниот син заслужува голема венчавка затоа што тој никогаш претходно не се оженил, како да заборавила дека присуствувала на неговата прва свадба. Кога отидовме на меден месец неколку дена, тогаш таа почна да плаче бидејќи во тоа време ја посетувавме земјата во која живее нејзиниот втор син. Не ми се верува дека направи драма затоа што не ја зедовме со себе на меден месец – ја продолжува приказната Кери.

Нејзините трикови не застанаа тука, затоа што решила и тајната на Кера да ја сподели со сите. Откако дознала дека е бремена, Кери и ја соопшти среќната вест на својата свекрва, но строго и забранила да им ја кажува на другите затоа што сакала да ја чува во тајност се додека не поминат уште неколку недели и Кери да биде безбедна. Но, нејзината свекрва немала ништо од тоа, па решила да ги сподели вестите на социјалните мрежи.

 

– Ние и рековме дека очекуваме бебе, таа беше целосно возбудена. Таа излезе од бањата и извика „о боже, сакам да објавувам насекаде, сакам да им кажам на сите“ и реков „не“. И реков да не го прави тоа уште неколку недели, бидејќи сакам да им ги кажувам тие среќни вести само на луѓето од семејството. Помина еден час после тоа и тогаш таа веднаш ја објави мојата бременост на Фејсбук – луто рече Кери. Приказните за Кери за „свекрвата од пеколот“ собраа илјадници погледи, а другите жени започнале да ги споделуваат своите приказни.