Флорида донесе Закон со кој ги обврза граѓаните да задолжително да носат маски во јавност, а една жена го прилече вниманието за време ја јавната расправа околу носењето маска и стана вистински хит на интернетот.

-Не сакам да носам маска од истата причина поради која не носам гаќи. Некои делови од телото мора да дишат, изјави таа видеото веднаш се најде на Твитер.

Освен тоа, на расправата можеа да се чујат уште неколку „бисери“, па така, некои од граѓаните велеа дека маските се дело на ѓаволот кој сака да ни ги уништи дишните патишта и оти за нормално, виновни се Бил Гејтс и 5Г мрежата