Татко и син од Македонија станаа хит – погледнете како тие се борат со коронавирусот! За ова видео зборува цел Балкан!

Мора малце да се насмееме!!!

Ова видео веќе некое време е голем хит на социјалните мрежи

На него можеме да видиме како татко и син, заедно со уште еден татко и син се веселат за време на епидемијата.

Татковците се поднапиени, мезат и пеат, а нивните деца се качени на креветот и столчето и се забавуваат си нив.

Видеото крена голема прашина во целиот регион и додека едни ги критикуваат родителите дека се однесуваат неодговорно кон своите малолетни деца, други го поздравуваат и не гледаат ништо лошо во нивната веселба.

Како и да е, најинтересниот момент следува на крајот кога таткото ќе го праша малиот „дали има к*рона“.

Подгответе се, следува хаос…

 

Па, што ќе кажете?