Искорстете совет плус за враќање на првобитната боја на овошјето.

Едноставно е:

Во кеса со затварач ставете ја бананата и врз неа истурете ориз, доволно за да биде прекриена. Затворете ја кесата и оставете ја на суво место најмалку еден час. Изадете ја бананата и дувајте ја со фен за коса на најниска температура.

Во видеото погледнете го резултатот: