Денес во посета на општина Василево беше претседателот на СДСМ Зоран Заев и кандидатот за пратеник од ИЕ4 Љубица Спасова,при што беше изнесена дел од програмата за престојните парламентарни избори.

На 15 јули да одлучиме за сопстветната иднина, за иднината на младите и на идните генерации.