Илина Арсова која е подолг период во љубов со Игор Џамбазов се запозна со неговиот татко. Актерот ја сподели фотографијата направена на Водно и напиша: Конечно реализирана долгоочекуваната трилатерална средба на Водно, помеѓу маестро Џамбазов, Илина Арсова и дечкото без брада, мислејќи на себе.

 

За кратко време фотографијата доби бројни лајкови и коментари.

„Ајде со среќа, ќе ја бендиса ли?“, беше еден од коментарите.

За потсетувње, летово во селото Јанче Игор се запозна со родителите на Илина, каде сите беа заедно на ручек во кафеана.