Црногорец објави оглас за работа од соништата, цел Балкан плаче од смеа

Сме виделе досега многу огласи на Балканот, воглавно условите и барањата се само да седнете и да плачете од мака.

А сега конечно од Црна Гора доаѓа работа од соништата, и сигурни сме дека местото е веќе пополнето.

Имено, господин бара една сосема обична работа, а дневницата за таа, е повеќе од пристојна.

Утринско пиење кафе ( само еднаш дневно) во траење од еден час и од кафето си заминувате со 4 евра во вашиот џеб.