Алмеда (76) и Гери (23) Хардвик се запознале во 2015 година на гробиштата додека таа го погребала својот син. Две недели подоцна, тие се венчаа и сега заработуваат со продажба на е*отска содржина.

Тие неодамна создадоа профил на страницата „СамоФанови“. Исто така, обединува се*суални работници кои ги задоволуваат своите клиенти преку Интернет, и заработуваат пари од претплата на содржини, пренесува „The Sun“.


И, оваа двојка одлучи да го поправи буџетот на домаќинството продавајќи скокотливи сцени од нивниот се*суален живот што толку многу ги возбудуваат поединците токму поради нивната разлика во возраста.

Некои ја нарекуваат сладострасна баба, а него млад лав. Сепак, има и такви кои коментираат дека „повеќе би платиле да не го видат тоа“.

Алмеда беше вдовица со четири деца. Нејзиниот најстар син почина на 45-годишна возраст.

Откако се омажија за Гери, тие продолжија да живеат во нејзината куќа во која живее и внукот на Алмеда, кој е три години постар од Гери.

“Не барав млад човек, но Гери само се придружуваше. Само што веднаш знаев дека тој е тој”, рече таа.

Гери, од друга страна, отсекогаш сонувал за постари жени, а сето тоа започнало кога тој имал осум години – тој се заубил во главата во неговата Професорка.