Вознемирувачки слики од една венчавка: Луѓето ја убедуваат невестата, разведи се веднаш, ова е свекрва од пеколот…

Иако на прв поглед сигурно ви изгледа се во прашање се слики од невестата и младоженецот, всушност “заљубениот пар” се мајка и син, додека невестата на секоја слика стои на страна.

-Многу ми е жал за мојата внука, единствена утешна работа е дека родителите на младоженецот живеат 1,500 километри подалеку од нив – вели нејзиниот вујко, додавајќи дека е шокиран со однесувањето на свекрвата.

-Тие го играле првиот танц наместо тоа да бидат младенците и не се одвојувала од синот ниту секунда – вели вујкото кои сликите ги објавил на Редит, каде што сите се соггласија со неговата оценка, додавајќи дека свекрвата е “морничава”, а речиси сите и предложија на невестата веднаш да се разведе.