Германката Елејн Викторија стана вирален хит благодарение на нејзините објави на TikTok, а луѓето ја нарекуваат „најубавата касиерка на светот“.

Елејн често се снима на своето работно место, во продавницата Алди. „За време на паузата, се разбира, драг шефе“, рече таа во едно видео.

Воодушевени од убавината на Елејн, многумина сега се колнат дека никогаш повеќе нема да пазарат на друго место. „Отсега купувам само во вашата продавница“, и пишуваат.

„Ќе купам 100 килограми компир еден по еден за да ве видам на благајните“, напишал друг обожавател.