Во голема полициска акција заедно со Американската агенција за борба против наркотици – ДЕА запленета е дрога во вредност од над 800.000 евра, приведен е висок полициски службеник.

Продолжуваме заедно со нашите стратешки партнери во неселективна борба против криминалот. – соопшти министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

Медиа.мк ексклузивно дознава дека е уапсен началникот на прилепската полиција К.С.

Повеќе информации наскоро.