Се вика Лорена Фабијана Колота, а уметничкото име и е Сабрина Саброк. Родена е во Аргентина, сега живее во Хјустон. Наскоро полни 50 години, а фотографиите кои ги објавува на социјалните мрежи се и повеќе од провокативни, но никој не верува дека се ближи на шестата деценија од животот и мислат дека е многу помлада.Но имала доволно храброст и објавила фотографии на кои се гледа како изгледала на времето, а како сега.

Омажена е за музичар веќе 5 години, кој од неа е помлад 15 години и тоа го наведува како една од главните причини за својот младешки изглед. За себе вели дека е музичарка во метал бенд. Се бави и со моделинг и работи во индустријата за возрасни. Не крие дека имала повеќе операции, но мисли и дека нејзините гради се меѓу најголемите во светот.