Веројатно досега сте сретнале многу вакви слични тестови, и сите се интересни, но оваа слика стана хит и интернет сензација овие денови. Сите се обидуваат да го пронајдат автобусот меѓу автомобилите. Ќе се обидете ли и вие?

Ако не успеавте еве го решението: