Непознат насилник нападнал момче кое што седело на клупа со пријателите.
Се воспостави дека е светскиот јуниорски првак во во бразилско Џу-џицу Алекс Вилијамс (16). Видеото на социјалните мрежи го објави неговиот тренер.

-Повозрасен маж се обиде да го нападне повеќекратниот светски првак. Алекс покажува смиреност, воздржаност и храброст во оваа ситуација. Запишете ги децата во ушилишта за боречки спортови, напишал неговиот тренер