Наум Петрески се пожали дека ова се тешки времиња за него и за неговото семејств

Вели дека поради Ковид 19, тој е во загуба 70.000 евра, а живее од платата на неговата сопруга и пензијата на неговата мајка.

-Се трудиме почесто да исполниме некои активности. Лов, риболов, дружење со другари. Иако е пандемија, се дружиме секако.

-Струга е посебно место за мене. Прво е мој роден крај, второ го имаме Дрим, го имаме езерото, имаме многу работи што нема во Скопје. Цела зима моите другари нуркаат, јас ќе полнам веќе 55 години и гледам да не настинувам многу.

Тој откри и многу други работи за Бекстејџ, а што точно се случуваше погледнете во продолжение: