Луѓето во Америка традиционално кријат јајца низ домот и потоа ги бараат, кој ќе пронајде повеќе тој победува.
За време на таа игра, едно семејство пронашло јајце кое било скриено во јастук на софата во 2008 година. Кога ја извлекле софата, пронашле и јајце старо 9 години. Тогаш одлучиле да го скршат и сето тоа да го снимат.