Стогодишна баба Ани од Холандија си ги исполнила сите желби во животот, но пред крајот на животот и останале некои неисполнети.
Една од желбите била и некој да ја уапси, односно да доживее полицијата да и стави лисици на рацете и да помине некое време во притвор.
За да и се исполни желбата нејзините пријатели и фамилијата орагнизирале апсење а бабата останала неколку часа во полициска станица.